Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Δημοπράτηση έργων 1,5 εκ.ευρώ, τον Σεπτέμβρη στον Δήμο Αχαρνών



Στην δημοπράτηση έργων 

προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ,

προχωρά ο Δήμος Αχαρνών

τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, 

πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:


1) "Συντήρηση και κατασκευή οδών Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ

2) "Συνδέσεις ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.


Τα τεύχη δημοπράτησης των διαγωνισμών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δημοπρασιών έχουν καθοριστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Το έργο "Συντήρηση και κατασκευή οδών Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ αφορά την ανακατασκευή ή επισκευή άνω των 3,5 χιλιομέτρων οδών του Δήμου Αχαρνών.
Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής βάσει Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί από τον Δήμαρχο Αχαρνών και την Περιφερειάρχη Αττικής.

Το έργο "Συνδέσεις ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 400.000 ευρώ χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Αχαρνών και αφορά την κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων για την σύνδεση ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών με συνολικό μήκος πάνω από 2,.2 χιλιόμετρα.