Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Τηλεοπτική Λάμψη-Συγκίνηση, Κάλαντα Συλλόγων Δήμου Φυλής


Ως την Αμερική ταξίδεψαν τα κάλαντα από ΑΜΥΝΑ – ΓΡΙΖΑ και Κρήτες Φυλής

Μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν σε εκπομπή, στο τηλεοπτικό κανάλι ''Ε'', το Χοροθέατρο ''ΑΜΥΝΑ'' του Δήμου Φυλής και το νέο αίμα του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων ''ΓΡΙΖΑ'', καθώς και του Συλλόγου Κρητών Φυλής.

Τα παιδιά της Άμυνας, ντυμένα Αγιοβασιλάκια στο πνεύμα των ημερών, καθώς και τα παιδιά της ΓΡΙΖΑΣ και των Κρητών έφτασαν στο πλατώ της εκπομπής, ντυμένα με τις παραδοσιακές τους φορεσιές, παραμονή των Χριστουγέννων την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενα από την αγαπημένη ηθοποιό Βίνα Ασίκη, τον χοροδιδάσκαλο και χορογράφο Ορέστη Δημητρίου και τον Πρόεδρο της Γρίζας Γιώργο Καραϊσκάκη.

Εκεί, ψάλλοντας τα κλασικά καθώς και παραδοσιακά κάλαντα, προκάλεσαν τον ενθουσιασμό τόσο εντός του Studio, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το τηλεφωνικό κέντρο πήρε στην κυριολεξία φωτιά! Τα πιο συγκινητικά τηλεφωνήματα ήταν εκείνα που έφτασαν από τον απόδημο ελληνισμό της Αμερικής.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η πρόσκληση για τη ζωντανή συμμετοχή ήρθε στη Βίνα Ασίκη και στον Δήμο Φυλής, από τη δημοσιογράφο της εκπομπής Μένια Κούκου η οποία για 2 συνεχόμενες χρονιές έχει καλύψει και προβάλει με εκτενή ρεπορτάζ τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η ίδια μάλιστα δήλωσε φέτος, πως το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός έχει πλέον ενταχθεί στην ετήσια ατζέντα της.

Η Βίνα κι ο Ορέστης λοιπόν, που φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας στο Δήμο Φυλής μέσα από την υπέροχη δουλειά που γίνεται στο Χοροθέατρο Άμυνα, μοιράστηκαν live τη χαρά τους μαζί με την ΓΡΙΖΑ και τους Κρήτες Φυλής, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ο πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους ακόμη και όταν εκπροσωπούν διαφορετικά ήδη τέχνης. Μαζί τους ήρθε κι έδεσε κι ένα ακόμη αστέρι των Άνω Λιοσίων, ο μικρός «τυμπανιστής» Παναγιώτης Γεωργίου.

Απλά, ήταν όλοι τους, υπέροχοι!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
ΑΠΟ
ΔΗΜΟ  ΦΥΛΗΣ