Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε στον Δήμο Φυλής η διαδικασία αποπληρωμής χρεών, έως και 100 δόσεις





Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών 

Υπηρεσιών, Εσόδων και 

Πολιτικής Προστασίας, 

Δημήτρης Καμπόλης, 

καλεί τους δημότες να επωφεληθούν
της ρύθμισης για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, καθώς η ρύθμιση προσφέρει αποπληρωμή της οφειλής έως 100 δόσεις και απαλλαγή προσαυξήσεων που φτάνει μέχρι και το 100% αυτών.

Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές προς τους Δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. 

Ήδη η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει στον Δήμο Φυλής από την Πέμπτη 17 Αυγούστου, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη υποδέχονται τους δημότες και διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή.

Δημότες και επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τις οφειλές τους με απαλλαγή προσαυξήσεων που κυμαίνεται από 50% για εξόφληση οφειλών από 73 δόσεις έως 100 δόσεις και φτάνει την πλήρη απαλλαγή προσαυξήσεων (100%) για εφάπαξ εξόφληση του συνόλου της οφειλής. 

Οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων, ενώ το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης -πλην της τελευταίας- είναι τα 20 ευρώ.