Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Χιλιάδες Θερμές Ευχές για τον Κωνσταντίνο !!!

Απόβραδο Τετάρτης,
Αιγάλεω 28 Ιούνη...

Μία ιδιαίτερη στιγμή...
Μία μέρα, αποκλειστικά για έναν μικρό μαθητή...


Ο καύσωνας δεν στάθηκε εμπόδιο σε αρκετό κόσμο, να περάσει από
το κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω και με την παρουσία του[και όχι μόνο] να
δηλώσει την αγάπη του για τον μικρό Κωνσταντίνο.

Μπάσκετ, χορός και
σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού και της πόλης του Αιγάλεω...
αλλά και απλοί άνθρωποι, ήταν εκεί....
ήταν εκεί για να ενημερωθούν...να σκεφθούν....να βοηθήσουν...να ευχηθούν....

Δείτε πολλές φωτογραφίες και διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω....




Συγκεκριμένα η ενημέρωση των διοργανωτών, αναφέρει τα παρακάτω...
..........
"Ένα τρίποντο αγάπης"

Πολλά «τρίποντα αγάπης» μπήκαν την Τετάρτη 28/6 στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης», ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο, ανθρωπιά και αλληλεγγύη!

Ένας αγώνας Μπάσκετ για καλό σκοπό συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων του 13ου δημοτικού σχολείου και την ΈΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Αιγάλεω, με την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια της Διοίκησης και της Ομάδας Μπάσκετ της πόλης μας «ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ».

Σκοπός και κύριο μέλημα της δράσης ήταν να καλυφθεί έστω ένα μέρος από τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς, λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 12χρονος Αιγαλιώτης Κωνσταντίνος, μαθητής του 13ου Δημοτικού Σχολείου, μετά από πολύ σοβαρό ατύχημα.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης αγωνίστηκαν η Ομάδα Μπάσκετ του Διαγόρα και επίλεκτοι γνωστοί μπασκετμπολίστες.. Βαγγέλης Μάντζαρης (ΟΣΦΠ-πλει μεικερ) Αντώνης Μάντζαρης (Περιστέρι -γκαρντ) Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πατρών - πλει μεικερ) Δημήτρης Σταμάτης (Κύμη - γκαρντ) Δημήτρης Αγραβάνης (ΟΣΦΠ - Φοργουορντ) Γιαννούλης Λαρετζάκης (ΑΕΚ - γκαρντ) Μανώλης Παπαμακάριος (Δούκας - γκαρντ) Παναγιώτης Καυκής (Δούκας - πλει μεικερ) Θοδωρής Αλεξανδρόπουλος (Ικαρος Καλλιθέας ) έφηβος Ζήσης Σαρικόπουλος (Προμηθέας Πατρών - σεντερ), με τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη ( με πλούσια προπονητική καριέρα σε πολλές ομάδες Α1 ) και τους διαιτητές Μάνο Χριστοδουλάκη και Γιώργο Ναστούλη , ενώ στην συνέχεια στο τερέν του γηπέδου αγωνίστηκαν Ομάδα μπάσκετ γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου με την Ομάδα Γονέων μπάσκετ Αιγάλεω, που δημιουργήθηκε γι αυτόν τον σκοπό.

Την εκδήλωση εμπλούτισαν και ομόρφυναν το χορευτικό παιδικό τμήμα zumba του Συλλόγου Γονέων του 20ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άνω Λιούμη Αιγάλεω», που έκανε το όμορφο κλείσιμο της δράσης!
Στις ασφυκτικά γεμάτες κερκίδες, παρά τη μεγάλη ζέστη, πέρα από πλήθος κόσμου, συμπολιτών μας και μη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, οι αντιδήμαρχοι Γιάννα Χριστόγλου και Στέλιος Βασιλειάδης, οι επικεφαλής και εκπρόσωποι παρατάξεων Λάμπρος Σκλαβούνος, Γιάννης Γκίκας, Ηλίας Μάνδρος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, οι Δάσκαλοι του 13ου Δημοτικού Σχολείου, εκπαιδευτικοί από άλλα Σχολεία, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης μας, η πλειονότητα των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Αιγάλεω.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου και της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους, γιατί μαζί αποδείξαμε ότι η καρδιά μας χτυπάει ακόμη πιο δυνατά και ζεστά όταν τα παιδιά μας χρειάζονται στήριξη.
Με την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίησή μας, η αγάπη όλων μας έγινε πράξη! Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ και ειδικότερα τον κ. Μανώλη Φίλιππα για την απεριόριστη και πολύτιμη στήριξη και βοήθεια που μας προσέφεραν στην διοργάνωση και όλους τους αθλητές της Ομάδας Μπάσκετ, τον δραστήριο και καταξιωμένο Πολιτιστικό Σύλλογο «Άνω Λιούμη» και την πρόεδρο του Βασιλική Ρόζη-Μπότσα, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων του 20ου δημοτικού, την πρόεδρο του Ειρήνη Ρούμπου, τους μαθητές του χορευτικού τμήματος, την δασκάλα χορού και φυσικά τους γονείς των παιδιών που δέχτηκαν όλοι με χαρά να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή και να ομορφύνουν την εκδήλωση μας.

Ευχαριστίες επίσης στην Ομάδα Μπάσκετ Γονέων του 5ου Δημ. Σχ. Χαϊδαρίου, που άμεσα και εγκάρδια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να συμμετέχουν αγωνιστικά και να αντιμετωπίσουν στο τερέν τούς Γονείς Αιγάλεω, τους οποίους, επίσης, ευχαριστούμε πολύ, γιατί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφεραν ενώνοντας την ευαισθησία τους, τις δυνάμεις, την δοτικότητα και πολύ αγάπη να γίνουν μια Ομάδα Μπάσκετ που μας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θερμές ευχαριστίες στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω, που πάντα στηρίζει τις δράσεις μας και βοηθά σε όλες τις διοργανώσεις, για ζητήματα υγειονομικής κάλυψης.
 
Ευχαριστίες, επίσης, στους πολλούς φίλους, γονείς, μαθητές, Αιγαλιώτες και μη, που μας στήριξαν και βρέθηκαν στο γήπεδο, μια μέρα με αντίξοες συνθήκες λόγω καύσωνα και συνέδραμαν ουσιαστικά την προσπάθεια αυτή. Ακόμα, ευχαριστούμε τους γονείς-φίλους που ασχολήθηκαν ανιδιοτελώς με το δημιουργικό της αφίσας της εκδήλωσης, τον Βασίλη Γεωργίου, και με την φωτογράφισή της, τον πάντα πρόθυμο να μας βοηθήσει Δημήτρη Μοσκοβίτη.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου, που μας θύμισε πόσο όμορφη και πολύτιμη είναι η ζωή και πόσο σημαντική αλλά και εύθραυστη η υγεία μας και, κυρίως, των παιδιών μας!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 13ου δημ.σχ. 

Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω,

Τάσος Μητρόπουλος 

Βιργινία Γεωργοπάνου