Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Έτσι αποφασίσαμε την δημιουργία του πρώτου ελληνικού ''χοτ - σποτ''....

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ, ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 114: 
Η παγκοσμιοποίηση με όχημα την παγκόσμια οικονομική κρίση καί εξ αιτίας αυτής επιδιώκει την δημιουργία νέου τύπου αποικιών και την επιβολή ενός κανιβαλλιστικού τύπου καπιταλισμού υπέρ των τραπεζικών κολοσών και των τεράστιων διαστάσεων εταιρειών για την επιβίωση των οποίων κατακρεουργούνται λαοί ολόκληροι χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό γιατί όλο το οικονομικό πλαίσιο του τριγώνου που στήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες - δυτικός καταναλωτισμός - ασιατική παραγωγή - εβροαγγλοσαξωνικός χρωματισμός - απέτυχε οικτρά, καί δημιούργησε ένα εξωφρενικό παγκόσμιο χρέος ως δαμόκλειος σπάθη πάνω στην διεθνή οικονομική ζωή καί το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Στην δίνη αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της επέλασης νέας αποικιοκρατίας θέμα έχει πέσει καί η πατρίδα μας και ο λαός της, με διαστάσεις που απειλούν την ζωή και το μέλλον του συνόλου του λαού μας και την ακεραιότητα της πατρίδας μας, μιας και η καταλήστευση των Ελλήνων και των λοιπών περιφερειακών χωρών της Ευρώπης υπέρ της <<μισθολογικής>> ειρήνης της Δυτικής Ευρώπης και του καταναλωτικού τους ονείρου, που οδηγεί βεβαίως σε νέους φαύλους κύκλους και απόλυτα αδιέξοδα.

 Η έκταση της κατστροφής της πολιτικής αυτής στην πατρίδα μας φαίνεται από τις στρατιές των ανέργων, την πληθώρα των αστέγων, την αξόντωση των μικρών και μικρό-μεσαίων εταιρειών, την καταπόντιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, την αρπαγή από τους δανειστές και δή Γερμανούς της δημόσιας περιουσίας, την μαζική μετανάστευση και την <<σλαβοποίηση>> του Ελληνικού λαού. Και όλα αυτά βέβαια με την πλήρη υποταγή του συνόλου σχεδόν του πολιτικού κόσμου, των διανοούμενων, των ΜΜΕ και κυβερνήσεων της εποχής της κρίσης που λειτουργούν στα πλαίσια του θεαθήναι, καθότι υποταγμένα υποχείρια των ξένων αποικιοκρατών και ξένα σώματα για την πατρίδα και τον ελληνισμό. 

Επιπλέον η χώρα μας έχει κατακλησθεί από εποίκους χωρών που τα οικονομικά τους αδιέξοδα σε συνδυασμό με εσωτερικές, θρησκευτικές, φυλετικές προστριβές και την ιμπεριαλιστική - ληστρική παρέμβαση - επέμβαση της Δύσης, μετέτρεψε σε τεράστια πεδία μαχών (αντιστοίχων του Α' Π. Π. στην Ευρώπη) και σε στρατιές προσφύγων που <<έξυπνα>> διοχετεύονται στην Ευρώπη ώστε να <<κινητοποιηθούν>> οι μισθοί και να εξαϋλωθούν τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά κ.α. δικαιώματα που οι πολίτες της Ευρώπης είχαν κατακτήσει μέσω μεγάλων αγώνων.

 Εμείς, λοιπόν, δεν μπορούμε να είμαστε απλοί θεατές αυτής της κατστροφής της πατρίδας και του λαού της.

Έτσι αποφασίσαμε την δημιουργία ενός Ελληνικού <<χοτ - σποτ>> στον χώρο του Βοτανικού, 

μιας περιοχής όπου τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης είναι πέρα εμφανή, έντονα και πληγώνουν βαθύτατα την ψυχή του Ελληνισμού.Ένα <<χοτ – σποτ>> για Έλληνες άστεγους ώστε να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ένα πιάτο φαγητό και ένα χέρι για να στηριχθούν γιατί είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί όπως τους θέλουν οι <<οικονιμικοί δολοφόνοι>> που συνδιαλέγονται με τις εκάστοτε ενδοτικές κυβερνήσεις που άπειρα υπόσχονται και τα αντίθετα πραγματοποιούν, που λειτουργούν θεωρώντας τον λαό υποχρεωμένο να αποδεκτεί την υποδούλωσή των, και όταν αυτός αντιδρά και αντιστέκεται αντιδρούν με βία, εκφοβισμό και περισσότερο ενδοτισμό.

Αυτή λοιπόν την δύσκολη στιγμή για όλους μας χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα, αντίσταση και όχι υποταγή για να αντιμετωπίσουμε την ληστρική λαίλαπα, τον ενδοτισμό, τον επαιτισμό και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική σε έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνισμό. 

Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης, ενότητας και συμμετοχής σ’ αυτήν μας την ενέργεια. Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα Αντίστασης και όχι υποταγής και μοιρολατρείας.

 Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα συμπαράστασης και ελπίδας για τον τόπο και τους ανθρώπους του. 
Για αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί για να βγει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ!
 Και εμείς με εσάς μαζί δεν φοβόμαστε! Μήτε δουλειά, Μήτε τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες...


και