Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Δενδροφύτευση από μαθητές Δημοτικών Σχολείων

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιανουαρίου 2018 από μαθητές και δασκάλους της Πέμπτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και της Έκτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό κατά την δενδροφύτευση, έδειξαν ενδιαφέρον για τα είδη των δένδρων που φύτεψαν και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους από τον δικό τους κήπο. 

Προηγήθηκαν εργασίες από το συνεργείο του Δήμου μας, όπως καθαρισμός του πάρκου, συντήρηση πρασίνου, άνοιγμα λάκκων. 

Φυτεύτηκαν αειθαλή και φυλλοβόλα δένδρα (λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές, ροδιές, ακακίες, λέιλαντ, χαρουπιές, προύνοι, λιγούστρα, κα).

Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο εργοταξίου Μαγούλας κο Χαρ.Ανδρώνη, τον Δ/ντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας κ. Ε. Πατρικόπουλο, τον Δ/ντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας κ. Ι. Χλιαουτάκη, τους δάσκαλους κ. Δ. Δημητρόπουλο και κ. Γ. Λαζάρου για την άψογη συνεργασία τους καθώς και την Δ/νση Πρασίνου και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Θα ακολουθήσουν δενδροφυτεύσεις και σε άλλους χώρους συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ποιότητα ζωής της πόλης και αναγνωρίζοντας την αξία των δένδρων ως πηγή ζωής και δύναμης. "Σήμερα ψήλωσα, επειδή περπάτησα με τα δένδρα" Karle Wilson Baker


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ
19/01/2018