Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πρακτική άσκηση των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. στις δημοτικές υπηρεσίες

Δηλώνει πως παραμείνει συνεπής στη δέσμευσή του πως θα εξαντλήσει τις δυνατότητες του Δήμου, για να στηρίξει τους νέους ώστε να ενταχθούν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην αγορά εργασίας,
ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του, 
ο Δήμος βοηθάει τους νέους που αποφοιτούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, στις υπηρεσίες του.

Ήδη πολλοί νέοι επιστήμονες που αποφοίτησαν από τα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. έχουν κάνει την άσκησή τους, ενώ από την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμος άνοιξε τις πόρτες του και στους αποφοίτους του ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων, με στόχο να στηρίξει τη συγκεκριμένη δομή της τεχνικής εκπαίδευσης.

Ήδη απόφοιτοι του ΕΠΑ.Λ. στις ειδικότητες των βοηθών βρεφονηπιοκόμων και των ηλεκτρολόγων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου.

Τους νέους και νέες υποδέχθηκαν στις αντίστοιχες υπηρεσίες, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς.

Κατά το διάστημα που θα υπηρετήσουν στις υπηρεσίες του Δήμου, οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενό τους, κάτι που θα συμβάλει στην ταχύτερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.


Ενημέρωση : ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ