Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ασπροπύργου για τους μικρούς δημότες της πόλης

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μελέτιος Μπουραντάς 

προσκαλούν όλους τους μικρούς φίλους της γνώσης, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη 1 του Δήμου Ασπροπύργου (3ος όροφος – Αλέκου Παναγούλη 13), 

για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Μαζί την υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Ασημίνα Φούφα τα παιδιά θα φτιάξουν μελομακάρονα και θα τραγουδήσουν τα κάλαντα με τη συνοδεία των Μουσικών του Δημοτικού Ωδείου. Δώρα – Έκπληξη θα υπάρχουν για όλα τα παιδιά, τα οποία προσφέρει ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια».

Επίσης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μελέτιος Μπουραντάς ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» και συγκεκριμένα την Διευθύντρια και την Εκπρόσωπο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, κ. Ράνια Σουλάκη και κ. Γωγώ Δημητροπούλου, για την συνεχή προσφορά προς το Πνευματικό Κέντρο το Δήμου, αφού πριν λίγο καιρό πρόσφεραν ολοκαίνουργια τραπέζια και καρέκλες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου. 


Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι, το Ίδρυμα Παύλος και Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου επέλεξε, ανάμεσα σε πενήντα Βιβλιοθήκες, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ασπροπύργου για να δωρίσει ορισμένους συλλεκτικούς τόμους του Ιδρύματος, αναγνωρίζοντας την πλούσια δραστηριότητά της.


ΔΗΜΟΣ  ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ