Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Τέλος εποχής για τα σκουπίδια στην Φυλή, δήλωσε ο δήμαρχος της

Εναντίον της αποκατάστασης των λατομείων με σκουπίδια τάχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, κατά τη συζήτηση

σχετικών θεμάτων στην Εκτελεστική Επιτροπή του Φορέα Διαχείρισης των Απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), που συνεδρίασε την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017.

Ο Δήμαρχος Φυλής καταψήφισε τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης και επανέλαβε ότι ο Δήμος Φυλής και η Δυτική Αττική έχουν κλείσει τον κύκλο τους στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Στην ημερήσια διάταξη της Εκτελεστικής Επιτροπής είχαν περιληφθεί τα παρακάτω θέματα τα οποία εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.

1. Λήψη απόφασης για παραλαβή των παραδοτέων της σύμβασης με τίτλο «Σύμβουλος Υποστήριξης του ΕΔΣΝΑ στην σύνταξη σχεδίου αποκατάστασης και αξιοποίησης των εξοφλημένων ανενεργών λατομείων – μεταλλείων (ΕΑΛΜ) Αττικής σε συνέργεια με τις προβλεπόμενες δομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ Αττικής» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
2. Λήψη κατ’ αρχήν απόφασης επί σχεδίου αποκατάστασης και αξιοποίησης των εξοφλημένων ανενεργών λατομείων – μεταλλείων (ΕΑΛΜ) Αττικής σε συνέργεια με τις προβλεπόμενες δομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ Αττικής (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).