Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια η οποία θα είναι προς όφελος του αθλητισμού και των αθλουμένων του Αιγάλεω



Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς
τον Δήμο Αιγάλεω, τον Δήμαρχο κ. Μπίρμπα Δημήτριο και την Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού κ. Κορμέτζα Σοφία για τις πολύ σημαντικές, όσο και απαραίτητες, βελτιώσεις στους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας και κυρίως στα κλειστά γυμναστήρια όπου οι σύλλογοι μας δραστηριοποιούνται.

Η αναβάθμιση του παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» με την ταυτόχρονη αντικατάσταση των μπασκετών και την σημαντική συντήρηση στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του γηπέδου προσδίδουν στον χώρο την αίγλη που του αρμόζει και το καθιστούν αντάξιο της φήμης που το συνοδεύει.

Η τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Λυκείου (ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ), ο εξοπλισμός του με υπερσύγχρονο έγχρωμο πίνακα αποτελεσμάτων, χρονομέτρων επίθεσης, η αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων μπασκετών με καινούργιες επαγγελματικών προδιαγραφών, η εγκατάσταση προβολέων και προστατευτικών στρωμάτων στους τοίχους καθιστούν πλέον το εν λόγω γυμναστήριο χώρο ασφαλούς άθλησης και διεξαγωγής επισήμων αγώνων όλων των κατηγοριών.

H αντικατάσταση του τάπητα στο παλιό πολυκλαδικό με καινούργιο ειδικών προδιαγραφών, η τοποθέτηση νέων μπασκετών, η ανάπλαση των αποδυτηρίων και η αντικατάσταση των υαλότουβλων ήλθαν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν και αποτελούσαν σοβαρά εμπόδια στην άθληση της νεολαίας του Δήμου μας.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν αναφέραμε την τακτική πλέον καθαριότητα που υπάρχει στα γυμναστήρια μας, δίνοντας έτσι τέλος σε μια πολύ άσχημη πραγματικότητα.

Εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι η άνθιση του αθλητισμού στην πόλη μας, μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις βελτίωσης των αθλητικών χώρων αλλά και την δημιουργία νέων , θα συνεχιστεί και η νεολαία του Αιγάλεω θα απολαμβάνει στους χώρους όπου αθλείται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια η οποία θα είναι προς όφελος του αθλητισμού και των αθλουμένων του Αιγάλεω.


Με εκτίμηση,

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

03/07/2017