Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν Θεατρική Παράσταση για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων του ΑιγάλεωΠαιδική Θεατρική Παράσταση από την Ένωση Γονέων Αιγάλεω
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές (δημοτικών σχολείων) του Αιγάλεω, με Δωρεάν είσοδο.

Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''Ελληνικό Μολύβι'' στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 154 και Νάξου).

«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Όσκαρ Ουάιλντ. Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα στο άγαλμα ενός πρίγκιπα και ενός χελιδονιού, που αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ επάνω του. Το άγαλμα παρατηρεί τον κόσμο και ανακαλύπτει τη φτώχεια, την ασχήμια, τη διαφθορά και την υποκρισία. Κάθε βράδυ δακρύζει για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω του. Μαζί αποφασίζουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, με κάθε δυνατό τρόπο…. Μια παράσταση από την Παιδική Σκηνή των υπέροχων "Ονειροβατών" που αξίζει να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι.... (Είσοδος Ελεύθερη για όλους)