Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛ.ΑΣ. : ''Παρών'', σε φιλανθρωπικό αγώνα στο κλειστό γήπεδο Αιγάλεω

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στο φιλανθρωπικό αγώνας καλαθοσφαίρισης, που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, του περιοδικού δρόμου αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ» και μικτή ομάδα Επιλέκτων των Σωματείων του Δήμου Αιγάλεω

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης»

ΔΕΙΤΕ : ΕΔΩ

Ένα ξεχωριστό αγώνα καλαθοσφαίρισης θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αύριο, Τετάρτη 20 Δεκέμβριου 2017, στις 17:00’, μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, του περιοδικού δρόμου αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ» και της μικτής ομάδα Επιλέκτων των Σωματείων του Δήμου Αιγάλεω, στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» (Νικολάου Πλαστήρα 20 - Αιγάλεω).

Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα, που διοργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα κ.λπ. και η διάθεση τους στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας, στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αιγάλεω και στα ενοριακά συσσίτια της Μητρόπολης Νίκαιας.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Σώματος θα αποτελείται από αστυνομικούς όλων των βαθμίδων, που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής.

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα και να συμβάλλουν, μέσω της προσφοράς τους.


astynomia.gr