Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των δωρεάν μαθημάτων Η/Υ, του Δήμου Φυλής

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017,
στο Κέντρο Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Δήμου Φυλής, τα δωρεάν μαθήματα βασικής και προχωρημένης γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (World-Excel- Internet).

Τα μαθήματα που είναι διάρκειας 8 εβδομάδων, παρακολούθησαν συνολικά 40 συνδημότες μας, οι οποίοι αποτέλεσαν την 1η εκπαιδευτική σειρά.

Τις σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης απένειμε στους αποφοίτους ο Αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος με τη συμμετοχή των δημοτών σε αυτή τη νέα και εξαιρετικά χρήσιμη πρωτοβουλία του Δήμου Φυλής, η οποία αφορά όλους τους δημότες που έχουν την διάθεση να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

«Στόχος του προγράμματος που υλοποιούμε είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συνδημότες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να αποκτήσουν δωρεάν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Ήδη από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε ο δεύτερος εκπαιδευτικός κύκλος, με 40 ακόμη συνδημότες μας οι οποίοι εισήχθησαν στο πρόγραμμα σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά με την οποία υπέβαλλαν τις αιτήσεις τους, τον περασμένο Σεπτέμβριο.


ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ