Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού, ο Δήμος Φυλής

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πλάνο για την τουριστική προβολή του Δήμου Φυλής.


Μετά την προβολή της παράδοσης του τόπου στο κανάλι της Βουλής και τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Δημοκρατία που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ο Δήμος κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα:

Συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό χώρο στη μεγάλη Τουριστική έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2017, που διοργανώνεται στο METROPOLITAN EXPO, κοντά στο Αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τη συμμετοχή του ο Δήμος Φυλής επιδιώκει την βελτίωση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Ανάμεσα στους εκθέτες βρίσκονται τουριστικές επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρίες και γενικά οι δραστηριοποιούμενοι στον τουρισμό.

Ο Δήμος Φυλής θα πάρει μέρος με δικό του εκθεσιακό χώρο, στον οποίο θα προβάλει, με βιντεοταινίες και έντυπα, το φυσικό περιβάλλον, την παράδοση, την ιστορία του και τα σημεία τουριστικού και γαστριμαργικού ενδιαφέροντος.

Με όπλο τη στρατηγική του που δίνει έμφαση σε στοχευμένες μορφές τουρισμού, όπως ο θρησκευτικός, ο εναλλακτικός, ο γαστριμαργικός και ο αρχαιολογικός τουρισμός, ο Δήμος Φυλής προσδοκά ότι θα μπει στις λίστες προορισμών των ντόπιων τουριστικών γραφείων αλλά και των ξένων τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι σε αυτή την περίοδο αναζητούν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη Αττική για να παρατείνουν την παραμονή των τουριστών στην Αθήνα.

Οι φιλοξενούμενοι στην Έκθεση αγοραστές δήλωσαν ότι επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεών τους στην Ελλάδα για όλα τα είδη τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας ενώ πολλοί θα συμμετάσχουν στην Έκθεση για να αναζητήσουν νέες συνεργασίες.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιούνται την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00.

Την περσινή Έκθεση είχε εγκαινιάσει η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά (φωτό).

Δείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης και τη λίστα των εκθετών


ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ