Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πρεμιέρα για την νέα ταινία “Τζαμάικα” στις 21 Δεκεμβρίου

"TZAMAIKA"

"Η ζωή, δεν είναι για να μας στενεύει. Αλλά για να τη φοράμε στο νούμερο μας"



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη μεγάλη οθόνη, και υποδύεται τον αδελφό του Φάνη Μουρατίδη στηv Τζαμάικα, μια συγκινητική αλλά και αισιόδοξη, ταινία, για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνά τα προβλήματα του παρελθόντος. 


Οι κοινές παιδικές αναμνήσεις, τα κοινά οικογενειακά ακούσματα, τα αστείρευτα αστεία του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για ζωή. 


Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη ταξιδεύουν η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου, ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές εμφανίσεις-έκπληξη.

 Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ανδρέας Μορφονιός (Ευτυχισμένοι Μαζί), το σενάριο, που βασίζεται σε ιδέα του Φάνη Μουρατίδη, υπογράφει ο Γιώργος Β. Φειδάς (Singles).

ΔΕΙΤΕ : ΕΔΩ

Σύνοψη:
Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του και την απαιτητική γυναίκα του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά.
Διάρκεια: 95’

Το soundtrack του ταξιδιού:
Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης και μας χαρίζει δύο υπέροχα τραγούδια σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου. Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει μοναδικά τους Ανοιχτούς Λογαριασμούς, ένα εμπνευσμένο και δυνατό ζεϊμπέκικο που ντύνει μία από τις πιο συγκινητικές και αναπάντεχες σκηνές της ταινίας. Στην ταινία ακούγεται επίσης το Για Όλα Ικανοί, ο καρπός της πρώτης αναπάντεχης συνάντησης του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου με τον Χρήστο Μάστορα, που συνοδεύεται από ένα video clip γεμάτο ταξιδιάρικη διάθεση.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Παραγωγοί: Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κυριάκος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Σκηνογραφία: Στέφανος Κατσέλης
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Ηχοληψία: Νίκος Μπουγιούκος
ΠΑΤΗΣΤΕ : ΕΔΩ







21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood