Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η διανομή κρέατος από τον Δήμο Φυλής. Επόμενη διανομή : 20 Νοέμβρη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής η μεγάλη διανομή κρέατος σε 8.790 άτομα δικαιούχους του ΤΕΒΑ, που διεξήχθη τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στους Δήμους Φυλής, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας και Μεγάρων.


Συνολικά 3.684 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για άπορους (ΤΕΒΑ) Δυτικής Αττικής, στο οποίο είναι Leader (επικεφαλής) ο Δήμος Φυλής, τροφοδοτήθηκαν με νωπό μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας.

«Η διανομή κρέατος πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε πουθενά ουρές και ταλαιπωρία των δημοτών ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή ώστε τα κρέατα να δίνονται στους δικαιούχους κατ’ ευθείαν από το ψυγείο. 

Στον Δήμο Φυλής διανεμήθηκαν 5.109 τεμάχια μοσχάρι και 4.530 τεμάχια χοιρινό. 

Η επόμενη μεγάλη διανομή κρέατος θα γίνει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και θα αφορά περίπου τις ίδιες ποσότητες», υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Αναλυτικά οι δικαιούχοι ανά οικογένεια έλαβαν:
Ένα άτομο: 2 τεμάχια μοσχάρι και 2 χοιρινό
Δύο άτομα: 3 τεμάχια μοσχάρι και 3 χοιρινό
Τρία άτομα και: 6 τεμάχια μοσχάρι και 6 χοιρινό

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου έγινε διανομή στους Δήμους Φυλής, Ασπροπύργου και Μάνδρας και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου έγινε διανομή στους Δήμους Ελευσίνας και Μεγάρων. Στον Ασπρόπυργο τροφοδοτήθηκαν με κρέας 1.051 οικογένειες και συγκεκριμένα 2.403 άτομα, στην Μάνδρα 262 οικογένειες ήτοι 578 άτομα, στην Ελευσίνα 177 οικογένειες ήτοι 400 άτομα και στα Μέγαρα 900 οικογένειες ήτοι 2.186 άτομα.


ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ