Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στον Δήμο Φυλής

Με ενθουσιασμό, θερμές χειραψίες και σφιχτούς εναγκαλισμούς,


υποδέχθηκαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής, τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος παρέστη στις γιορτές για την Τρίτη Ηλικία που οργάνωσε στα ΚΑΠΗ ο Δήμος Φυλής, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω να χαμογελάτε. Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους. Εύχομαι για τα επόμενα πολλά χρόνια να είμαστε όλοι εδώ και να γιορτάζουμε τη δική σας Ημέρα», ευχήθηκε ο Χρήστος Παππούς εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος για τη θερμή υποδοχή. «Θέλω να είστε πάντα χαρούμενοι. Σας βλέπω πολύ δυνατές και πολύ δυνατούς, τα παλικάρια που με χαιρέτησαν μου λιώσανε το χέρι», είπε ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού προηγουμένως συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με όλους τους ηλικιωμένους.
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Δήμαρχο, ο οποίος παραβρίσκεται κοντά μας και μας κάνει συντροφιά», είπε ο Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, Γιάννης Μάρκου, ο οποίος υπογράμμισε πως η Διοίκηση του Δήμου είναι ενεργά κοντά στους ηλικιωμένους.


Οι εκδηλώσεις στο Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι και διήρκησαν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες με κέφι, χαμόγελα, φαγητό, πολύ κρασί, καλή μουσική και πολύ χορό.
Νωρίτερα, στο Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων είχαν προσέλθει προκειμένου να ευχηθούν στους ηλικιωμένους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ενώ τις ευχές του Προέδρου των ΚΑΠΗ Δαυίδ Μαύρου μετέφερε η Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Ειρήνη Αλυματήρη.
Αντίστοιχα, με τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου αντάλλαξαν ευχές ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα.