Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

19η Οκτώβρη, Πέμπτη - Ώρα Μαργαρίτας : 19.00



«Ξεπέρνα τον φόβο ζήσε το θαύμα». 

Ένα θαύμα είναι η ζωή που αξίζει να το ζήσουμε!


Μοναδικοί και ανεπανάληπτοι καθώς είμαστε από γεννησιμιού μας μέσα στην απεραντοσύνης της δημιουργίας που μας έτυχε ο κλήρος να υπάρξουμε, ξανοίγεται μπροστά μας ο προορισμός ξεπερνώντας εμπόδια φόβους πραγματικούς και πλασματικούς όχι μόνο να ζήσουμε και να ευτυχίσουμε αλλά και να συντελέσουμε με έργο στη συνέχεια της ζωής.

Εύκολο δεν είναι, αναγκαίο όμως είναι καθώς η εξέλιξη πορεύεται μέσα από τη πάλη των αντιθέσεων, όπως ζωής και θανάτου, νόμος που απαιτεί τη δική μας δυναμική παρέμβαση προκειμένου να οδηγήσουμε το αποτέλεσμα της πάλης στα επιθυμητά της ψυχής.

Με όπλα μας τη διαρκή αναζήτηση της γνώσης για επαναπροσδιορισμούς στάσεων ζωής προσαρμοσμένων κάθε φορά στις ανάγκες που προκύπτουν να αντιμετωπίσουμε, με συμμάχους τον έρωτα, την αγάπη , τη συντροφικότητα , τη δημιουργία, τη φροντίδα για τη φύση τη ζωή τη κοινωνία και όσα θετικά μας δίνουν άπειρους λόγους να ζήσουμε, καλούμαστε σε επιστράτευση για νικηφόρα μάχη ενάντια σε όσα επιδιώκουν να παρασύρουν τη ζωή στο χαμό της!

Στόχος να μπορέσουμε να ζήσουμε το θαύμα της δικής μας ζωής με ουσία και πληρότητα τη κάθε του στιγμή, γιατί στην απουσία τους όσα χρόνια και αν δοθούν πάλι λίγα θα είναι!

 Ήρωας του βιβλίου και παραλήπτης συγχρόνως των μηνυμάτων του ο σύγχρονος άνθρωπο και η κοινωνία του, ο οποίος καλείται σαν «ήρωας» πραγματικός να διεκδικήσει ότι δεν του χαρίζεται, προκειμένου να ζήσει τον προορισμό του σε αυτή τη γη, όπως του αξίζει και του αναλογεί.


Μεγάλη η χαρά του να μοιράζεσαι!
Σας ευχαριστώ, 
Μαργαρίτα Αρβανίτη.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Αρβανίτη

«Ξεπέρνα τον φόβο, 
 ζήσε το θαύμα»

που θα πραγματοποιηθεί την

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

και ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΕΕΛ - Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και
 Ακαδημίας - 7ος όροφος).

Χαιρετίζουν:
Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της
UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και

Κλέλια Χαρίση, Διευθύντρια Λόγου και Τέχνης του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων -Πρόσωπο Εκστρατείας «Κίνηση Μαστ» και «Let’s ΠΑΠ».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ