Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

BINTEO : Ευχές στους μαθητές από τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστος Παππούς

Τις ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς την ημέρα των Αγιασμών, το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.


Ο Δήμαρχος που επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, το 1ο και 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων καθώς και το 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων προέτρεψε τους μαθητές να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους διατηρώντας την αισιοδοξία και το χαμόγελο που ταιριάζει στην ηλικία τους. 

Ταυτόχρονα ο Χρήστος Παππούς, διαβεβαίωσε τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές ότι η Δημοτική Αρχή, όπως έχει πράξει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, θα συνεχίσει να στηρίζει την εκπαιδευτική διαδικασία, με όλες της τις δυνάμεις, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας των διδακτηρίων, σε όλες τις βαθμίδες.

Την ίδια υπόσχεση έδωσαν, εξάλλου, μαζί με τις ευχές τους για μια εποικοδομητική σχολική χρονιά ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, καθώς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ενώ το παρόν στον Αγιασμό του 3ου Γυμνασίου έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος έδωσε κι εκείνος τις ευχές του, για τη νέα σχολική περίοδο.

Οι Διευθυντές των σχολείων από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους Προέδρους των Σχολικών επιτροπών για την άψογη, όπως τη χαρακτήρισαν, συνεργασία.

Τις ευχές τους εξάλλου μαζί με χρήσιμες συμβουλές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, έδωσαν και οι ιερείς της πόλης, που τελώντας τους Αγιασμούς κήρυξαν την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς με τις ευλογίες της εκκλησίας.



Δείτε τους σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου Χρήστου Παππού στα 



1o Λύκειο και 

3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.