Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Εντατικοί καθαρισμοί κάδων σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Φυλής

Στο πλύσιμο και τον καθαρισμό όλων των κάδων προχωρά η

Διεύθυνση Καθημερινότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Φυλής. 

Με απόφαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη τις επόμενες ημέρες θα πλυθούν όλοι οι κάδοι και στις τρεις δημοτικές ενότητες, εν όψη και του νέου κύματος καύσωνα που επίκειται την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται πως μετά την λήξη της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα έχει ήδη ομαλοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Φυλής.

Έτσι η Υπηρεσία Καθαριότητας που στήριξε τον αγώνα τον εργαζομένων, κρατώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο την καθημερινότητα, προχώρησε στο επόμενο απαραίτητο βήμα που είναι ο καθαρισμός των κάδων. 

Το ειδικό όχημα "πλυντήριο κάδων" που διαθέτει στον στόλο της η Υπηρεσία, έχει φουλάρει τις μηχανές του, καθαρίζοντας τους κάδους σε όλες τις γειτονιές των συνοικιών του Δήμου Φυλής.

''Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς, το έργο θα ολοκληρωθεί με τον καθαρισμό όλων των κάδων σε κάθε συνοικία του Δήμου Φυλής'' επεσήμανε σχετικά ο κύριος Μιχάλης Οικονομάκης υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ''λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που δημιουργούν αυξημένες ανάγκες, τους μήνες του καλοκαιριού τα τακτά διαστήματα που έτσι κι αλλιώς καθαρίζονται οι κάδοι, θα ενταθούν''.


ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΗ 2017