Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Παρεμβάσεις Πρασίνου σε Κοινόχρηστους Χώρους στον Δήμο Πετρούπολης




Σε παρεμβάσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους προχώρησε


ο Δήμος Πετρούπολης, επιδιώκοντας να βελτιώσει την εικόνα του πρασίνου καθώς και την ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση του στην πόλη. 



Με βάση το σχεδιασμό των παρεμβάσεων αναπλάστηκε η πλατεία στη συμβολή των οδών Κιάφας και Επτανήσου, με την επισπορά και τη δημιουργία νέου χλοοτάπητα.




Επίσης, στην πλατεία επί των οδών Περικλέους και Κατσαντώνη, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο στην Παναγίτσα τοποθετήθηκαν φυσικοί χλοοτάπητες.





Τέλος, παρεμβάσεις έγιναν και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο με φυτεύσεις στο παρτέρι της εισόδου και στις ζαρντινιέρες περιμετρικά της πισίνας.

Επίσης, με βάση τον προγραμματισμό της αρμόδιας Υπηρεσίας, το φθινόπωρο ο Δήμος θα προχωρήσει στην βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του Αγίου Δημητρίου, με επισπορά και με την ανακατασκευή του αρδευτικού συστήματος, καθώς και στην βελτίωση της νησίδας της Ανατολικής Ρωμυλίας, με την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και με την βελτίωση του αρδευτικού συστήματος.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, προκειμένου με την πενιχρή κρατική χρηματοδότηση να συντηρούνται αλλά και να βελτιώνονται οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις πρασίνου.








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει ο προγραμματισμός των έργων, όπως αυτά αναγράφονται και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017.
Ενημερωθείτε για την πορεία εκτέλεσής τους από το σχετικό Δελτίο Τύπου.