Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» : Μια Κυριακή γεμάτη μουσική !


O Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες», 
ανοίγει τις πόρτες του στο μουσικό παραδοσιακό σχήμα ''ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ'', στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος» την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. για την παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς, που περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Την παρουσίαση του ''cd'' τους θα πλαισιώσουν χορευτικά οι πολιτιστικοί σύλλογοι: Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες», Πανικάριος Σύλλογος «Άρτεμις Ταυροπόλος», Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου, Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού ΕΤΕΠΟ, Ελληνικός σύλλογος παραδοσιακών χορών ΗΓΕΧΩΡΟΣ, Κέντρο χορού και πολιτισμού ΠΟΛΥΜΗΛΗ, Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Γλυκών Νερών Παιανίας ΓΕΝΟΒΕΦΑ, Κέντρο Μελετών, Έρευνας και Ανάπτυξης (ΚΕ.Μ.Ε.Α) Ελληνικοί Χοροί «ΔΡΩΜΕΝΑ».

*Το μουσικό σχήμα ''ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ'' αποτελείται: από τον Μάνθο Μουστάκα στο τραγούδι, την κιθάρα, το λαούτο και το σαξόφωνο, τον Τάσο Γουσέτη στο βιολί, το μαντολίνο και το τραγούδι, τον Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, τη φλογέρα, το μπουζούκι, την τρομπέτα και το τραγούδι, τον Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά, την τσαμπούνα και το τραγούδι, την Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι και την Κωνσταντίνα Πάτση στο σαντούρι και το τραγούδι.

Την επιμέλεια της παρουσίασης έχει ο Χρήστος Θεολόγος