Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» : Ευχές και Ευχαριστίες


Ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες»
έκοψε την
πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» 
την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, μέσα σε πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Η Χορωδία του Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση με δύο παραδοσιακά Κάλαντα και στη συνέχεια το λόγο πήραν η κ. Νίνα Τσιναρίδου και η κ. Αθηνά Δασκαλάκη όπου σε κλίμα συγκίνησης καλησπέρισαν τον κόσμο και είπαν λίγα λόγια για το πρόσφατο ταξίδι του Συλλόγου στη Σμύρνη, την έκθεση που παρουσιάστηκε εκεί με φωτογραφίες και αντικείμενα της συλλογής του Μουσείου του Συλλόγου καθώς και τον αγιασμό των υδάτων στην προκυμαία της Σμύρνης από τον Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο.

Ο Σύλλογος μας επιφύλαξε μία έκπληξη παρουσιάζοντάς μας ένα ιδιαίτερα επιμελημένο βίντεο -από τον Γιάννη Μαυρίδη,- της εκδρομής των μελών του Συλλόγου στη Σμύρνη και στις γύρω περιοχές, τόπους καταγωγής αρκετών μελών του. Ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο, εικόνες και συγκίνηση.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Κουτούλιας όπου συγκινημένος και ο ίδιος παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου. Αναφέρθηκε στο ταξίδι στη Σμύρνη, από το πως ξεκίνησε μέχρι το πως υλοποιήθηκε, καθώς και λίγα λόγια για την έκθεση «Σμύρνη… όμορφη πόλη, όμορφοι άνθρωποι, τότε και τώρα». Στο τέλος παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όσους βοηθούν με τον τρόπο του ο καθένας στις δράσεις του συλλόγου καθώς και όλους τους χορηγούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ :  Ε Δ Ω

Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος ευλόγησε την πίτα και έκοψε το πρώτο κομμάτι της.
 Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας. 
Χαιρετισμό απηύθηναν ο βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και 
η γραμματέας του Συλλόγου κ. Έλλη Λαλέτσογλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα και τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο, η Αντιδήμαρχος κ. Γιάννα Χριστόγλου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ασπασία Αρετάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιάννης Περράκης, κ. Γιάννης Γκίκας, κ. Ζαχαροπούλου, κ. Παναγιώτα Μερκουράκη, κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, κ. Δημομελέτης, κ. Σπύρος Ευαγγελάτος, κ. Ηλίας Μάνδρος, κ. Κώστας Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Πυριτιδοποιείου κ. Δημήτριος Μπέσσης, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιγάλεω κ. Δήμητρα Γιαρένη, οι συγγραφείς κ. Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου και κ. Μαρία Βαμβακοπούλου, ο κ. Χατζηπαναγιώτης Μάριος Team Manager του Βόλεϋ Γυναικών Αιγάλεω, ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Σπυρής, η εκπρόσωπος του 2ου συστήματος προσκόπων Αιγάλεω κ. Άννα Ευγενίδη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κ. Ανδρέας Κλεισαρχάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων κ. Κυριάκος Μπατσάρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Αξέχαστες Πατρίδες» κ. Φάνης Κοντοχρήστος, εκπρόσωποι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, μέλη του 6ου και 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω, Εκπρόσωποι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και η πρόεδρος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αγγελική Κοσμά, ο κ. Νίκος Καββαδίας και πλήθος κόσμου από τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση μια τηλεόραση όπου κέρδισε ένας τυχερός, ενώ στην έξοδο υπήρχε ένα κομμάτι βασιλόπιτας για όλους.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία,
 αγάπη και ειρήνη.

Δελτίο Τύπου
Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες»
Κερασούντος 22, τ.κ.12242, Αιγάλεω