Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ανακήρυξη νικητών 2016, στη Μεγάλη γιορτή της Ανακύκλωσης

  Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 
       Δ ή μ ο ς   Α ι γ ά λ ε ω 
    2 2 / 1 2 / 2 0 1 6 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε
χθες 21/12/2016 η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές” που οργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω.


Τα σχολικά τμήματα που ανακύκλωσαν τις περισσότερες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες και κερδίζουν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού, είναι τα εξής:

ΔΕΙΤΕ :  Ε Δ Ω
 1 ος Νικητής: Το Β4 Τμήμα του 3 ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (Αγ.Βασιλείου και Λακωνίας 52), που επέστρεψε 25.533 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από ένα Tablet. 

 2 ος Νικητής: Το Β2 Τμήμα του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (Αγ.Βασιλείου και Λακωνίας 52), που επέστρεψε 12.290 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από μια Action Camera. 

 3 ος Νικητής: Η Β Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντοπούλου (Μαραθώνος 9 – 11), 
που επέστρεψε 8.931 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου όλοι οι μαθητές κερδίζουν από ένα mp3 


Τα βραβεία παρέδωσε στους μαθητές ο Δήμαρχος κ. Μπίρμπας Δημήτρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν τις προσπάθειες ώστε να γίνει η πόλη μας “πράσινη”, οικολογική κάτι που απαιτεί την ουσιαστική συμβολή όλων των πολιτών της. 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αρετάκη Ασπασία, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Χριστόγλου Γιάννα, Καθαριότητας κ. Νικητάκης Νίκος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κ. Μούργος Παναγιώτης, η Διευθύντρια του 3ου Λυκείου κ. Κ. Ρηγάτου και η Καθηγήτρια των Εκπαιδευτηρίων Διαμαντοπούλου κ. Α. Κόντη.

ΔΕΙΤΕ :  Ε Δ Ω