Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Καμία αύξηση των τελών ηλεκτροδοτούμενων χώρων αποφάσισε ο Δήμος Αιγάλεω



Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση της διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω για καμία αναπροσαρμογή στα Δημοτικά τέλη. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας τόνισε πως η
παρούσα διοίκηση τηρώντας τις υποσχέσεις της κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες αυτής της δύσκολης συγκυρίας.






Από την πλευρά του ο κ, Σαντζαρίδης Παναγιώτης τόνισε πως η παράταξη του πιστεύει ότι η μη αύξηση ουδόλως ανακουφίζει τα λαϊκά στρώματα. 
Επισήμανε πως ο λαός στενάζει κάτω από τις αντιλαϊκές πολιτικές, με τέλη και φόρους. 
«Θέτουμε», τόνισε, «την κατάργηση των Δημοτικών Τελών, αλλά και να παρθούν κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό. Λεφτά υπάρχουν, για τις τράπεζες κ.λ.π. Χρήμα υπάρχει αλλά δεν ρέει για το λαό»







Ο κ. Σκλαβούνος αφού συνέστησε στη διοίκηση να είναι προσεκτικότερη στις διατυπώσεις της που κάνει στις εισηγήσεις της και στέλνονται στους δημοτικούς συμβούλους τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στην εισήγηση πως η εισήγηση της διοίκησης είναι… αναπροσαρμογή ή μη των δημοτικών τελών» Στη συνέχεια είπε πως πράγματι τα τέλη είναι χαμηλά. Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουμε να κάνουμε μειώσεις ή και να τα καταργήσουμε.


Ο κ. Γκίκας επίσης επισήμανε προς τη διοίκηση να είναι προσεκτικότερη όχι μόνο προς τις διατυπώσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και ύστερα, όταν αποστέλλονται προς έγκριση. «Φυσικά ψηφίζουμε στη μη αύξηση των τελών» κατέληξε.