Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ευχαριστίες, ενστάσεις και παραίτηση από Παναγιώτη Νικολάτο

Δήλωση παραίτησης από το Δ.Σ. του συλλόγου ''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ'':

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, στις 15/2/2015, μετά από αίτημα του τότε πρόεδρου, Βασίλη Βασιλειάδη, δέχτηκα να συμμετάσχω στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

 Μετά την εκλογική αναμέτρηση, μου δόθηκε η θέση του γραμματέα και η θέση του αντιπροέδρου στην συνέχεια.

Πρωταρχικός μου σκοπός ήταν, το
Άλσος, να γίνει τόπος συνάντησης πολιτών από όλο το Αιγάλεω, και ανάσα δροσιάς και διασκέδασης.

 Με αυτό τον τρόπο θέλησα να συμβάλλω στην ανάδειξη της σπουδαιότητας, της ομορφιάς και της ιστορίας του Μπαρουτάδικου και για μια πολιτιστική πρόοδο της όμορφης πόλης μας. 

Έγινα εργάτης αυτής της ιδέας και μαζί με την αμέριστη βοήθεια των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ., προετοιμάσαμε το έδαφος έτσι ώστε καθ όλη την διάρκεια του χρόνου να φιλοξενούμε δράσεις πολιτισμού που αναπτύσσουν την ερασιτεχνική έκφραση των κατοίκων και όλες τις εκφράσεις της τέχνης, σε συνεργασία με εθνικό – τοπικούς – πολιτιστικούς συλλόγους, με αθλητικά σωματεία, με τους φορείς της πόλης μας.

Αυτό είχε σαν συνέπεια ο σύλλογος να γίνει γνωστός στην μεγαλύτερη μερίδα των κατοίκων της πόλης μας και όχι μόνο. Το σπιτάκι – έδρα των «Φίλων του Πυριτιδοποιείου», δίπλα στην λίμνη του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), γέμισε με πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”, ο σύλλογος «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου» πραγματοποίησε βραβεύσεις σχολείων, φορέων και ανθρώπων του Αιγάλεω.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συμπολίτες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, που με την παρουσία τους, τίμησαν αυτήν την προσπάθεια.

Προσπάθησα και έκανα αγώνα για να μην ''καπελωθεί'' ο σύλλογος, από κομματικά η παραταξιακά συμφέροντα. 

Ενέργησα χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, για την ανάδειξη μου στα κοινωνικά γίγνεσθαι της πόλης μας. 

                                                                                 Κατήγγειλα την δημοτική αρχή για κάποιες ενέργειες υποβαθμίσεις του περιβάλλοντος.

Πολέμησα όσο μπορούσα, με προσωπικό κόστος, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη μας. 

Με την δήλωση μου ότι είμαι και νιώθω ελεύθερος και ασυμβίβαστος και ευχαριστώντας τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., για την συνεργασία μας, υποβάλω την παραίτηση μου από αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ''.

Με εκτίμηση 

ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ