Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η μπάλα δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν !!!

Η μπάλα δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν! 
Αυτό επαληθεύτηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά στον φιλικό αγώνα που έδωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) «Εύα Χριστοδούλου». Το παιχνίδι (διαρκείας 60 λεπτών) ήταν αμφίρροπο με εναλασσόμενες φάσεις και περίτεχνους συνδυασμούς μπροστά στις δυο εστίες και αν έλλειπε η άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του Κώστα Λαλλιώτη στο γόνατο λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη νεαρή βοηθό φυσικοθεραπείας Μαρία Φουφλή) όλα θα ήταν τέλεια.

Κατσικογιάννης - Καλογήρου
Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, το Δ.Σ. των βετεράνων του «Σίτι» τίμησε με απονομή καλαίσθητης αναμνηστικής πλακέτας τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου Χρήστο Καλογήρου, για την προσφορά του στις Ακαδημίες του Αιγάλεω Α.Ο. 
Ο Καλογήρου παραλαμβάνοντας τη διάκριση από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παναγιώτη Κατσικογιάννη ευχαρίστησε τη διοίκηση των παλαιμάχων για την τιμή που του έγινε, ενώ πρόσθεσε πως επιθυμία του ήταν η βράβευση αυτή να συνδυαζόταν με την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι Αιγαλιώτες προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 και 3-1, αλλά οι Απολλωνιστές με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά πήραν δίκαια την ισοπαλία (3-3). Στο 22ο λεπτό ο Δημήτρης Τσιαμπουρής με συρτό ευθύβολο σουτ ύστερα από σέντρα του Κώστα Ζαμπέτα, άνοιξε το σκορ.
 Δυο λεπτά αργότερα (24’), πάλι ο Τσιαμπουρής από πλάγια αριστερά με γωνιακό σουτ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το συνδυασμό των συμπαικτών του Χρήστου Τάσση και Ζαμπέτα, νικώντας το Μάριο Σκούρα για δεύτερη φορά (2-0).

Ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνισθεί και στους δυο συλλόγους, με σουτ μείωσε σε 2-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης (35ο λεπτό, ήταν η φάση του τραυματισμού και της αποχώρησης του Λαλιώτη τον οποίο αντικατέστησε επάξια ο Κώστας Βαμβακούσης), ενώ κατά το πρώτο ημίχρονο (24’) ο ίδιος είχε και δοκάρι. Ο Τάσσης με πλασέ έπειτα από ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 για το Αιγάλεω στο 41’, αλλά ο Βελέντζας με δυο ακόμη τέρματα που σημείωσε (στο 52ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από άψογη σέντρα του Γιάννη Γεωργαρά και στην εκπνοή με ισχυρό σουτ) χάρισε την ισοπαλία στην πάλαι ποτέ «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Διαιτήτευσε με άψογο τρόπο για μια ακόμη φορά ο Γεώργιος Παρασκευόπουλος.

Για το Αιγάλεω έπαιξαν οι 
Λαλιώτης (36’ Βαμβακούσης), Γιάννης Νταγκίνης, Άγγελος Κελεσίδης, Τάσος Τσιάκας, 
Ηλίας Συνοδινός, Κατσικογιάννης, Τάσσης, Κώστας Μπρέχας, Ζαμπέτας, Τσιαμπουρής,
 Δημήτρης Τοπάλης.

Με τον Απόλλωνα χρησιμοποιήθηκαν οι 
Σκούρας, Σπύρος Λουκάς, Γεώργιος Εμμανουήλ,
Πέτρος Μπόντζος, Πέτρος Χειμαργιός, Πέτρος Τσιγκούλης, Γεωργαράς, Βελέντζας,
Κώστας Κόκκινος, Ιωάννης Γεωργόπουλος, Γεώργιος Ξανθόπουλος, Κώστας Αργυρίου,
Ιωάννης Λέλος, Ιωάννης Γεωργόπουλος, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, Γεώργιος Οικονομόπουλος και Νίκος Βαλλίδης.

Το «παρών» έδωσαν, εκ μέρους Αιγάλεω οι Μπάμπης Σταυρόπουλος, Αθανάσιος Κιούρκος, 
Ιωάννης Σάμιος, Χρήστος Πάτσης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Πάρις Βάλβης. 
Τον Απόλλωνα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων Βασίλειος Μαστρακούλης,
ο ταμίας Νικόλαος Βενεδίκης, ο πολύπειρος αθλητικογράφος Κώστας Πάσχος και ο Ηλίας Ράμμος.

Στον αγώνα βρέθηκε και ο γνωστός φωτορεπόρτερ Γιάννης Ρούσσος (Α.Π.Ε.)

Το επόμενο (και τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν) φιλικό των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω θα δοθεί ξανά στο Δ.Α.Κ.Αιγάλεω, 
τη Δευτέρα 13 Ιουνίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών.

                                                    athlometro.blogspot.gr