Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης,τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05-05-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων (Δείτε το σχετικό αρθρο).


Ειδικότερα, πρόκειται για τον:
ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
  • Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΤμήμαΠροστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456.Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.