Σάββατο 30 Απριλίου 2016

''Φίλοι του Πυριτιδοποιείου'' και επίσκεψη 10ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω [φωτογραφίες]

Παιδικά χαμόγελα, φωνούλες και πλήθος από ενδιαφέρουσες απορίες, γέμισαν με
ενέργεια τα πρωινά της Τρίτης 19 και Τετάρτης 20 Απριλίου, όπου μαθητές και μαθήτριες του 10ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, επισκέφτηκαν το Άλσος και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους του Συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου". Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί που τα συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του Μπαρουτάδικου, ένα από τα ιστορικά σημεία της πόλης μας , να συγκεντρώσουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, να κάνουν ερωτήσεις, να κεραστούν, να παρατηρήσουν και να παίξουν στον φυσικό και γεμάτο ενεργεία χώρο του άλσους.

 Ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια του 10ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, κυρία Μάρα Αργυράκη, τους δασκάλους που με χαρά συνόδευσαν τα παιδιά της ´, Ε' και ΣΤ´ Δημοτικού, Ιωάννα Βγόντζα, 'Εφη Κόκκα, Ιωάννα Λιγοψυχάκη, Μαρία Μπαζιώνη και Δημήτρη Βισβίκη. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους μικρούς μαθητές για την όμορφη δράση που μας χάρισαν.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου μας,την κυρία Ιωάννα Δεκατρη, υπεύθυνη πολιτιστικών Δευτεροβάθμιας Γ' Αθήνας και την κυρία Μαγαλιού Μαρία, υπεύθυνη πολιτιστικών Πρωτοβάθμιας Γ' Αθήνας.

Ως Σύλλογος είμαστε πάντα πρόθυμοι & "ανοιχτοί" για ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με σχολεία είτε άλλους συλλόγους σχετικά με την ανάδειξη της σπουδαιότητας και ιστορικότητας του Μπαρουτάδικου.
                                   Ενημέρωση από ''Φίλοι του Πυριτιδοποιείου''