Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αγώνας μεταξύ Χρυσής Ομάδας EURO 2004 και των Επίλεκτων Διεθνών στο γήπεδο του Αιγάλεω

Πανελλήνια συμμετοχή συμπαράστασης για την επιτυχία του αγώνα που θα γίνει στις 21/3/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4 μ.μ., στο γήπεδο του Αιγάλεω μεταξύ της Χρυσής Ομάδας του EURO
2004 και της ομάδας των Επίλεκτων Διεθνών προς τιμήν του πολυβραβευμένου άλλοτε άσσου του Αιγάλεω Ζαχαρία Λυκουρίνου για την πολυετή κοινωνική του προσφορά.

  • Είναι μεγάλη η εκτίμηση και ο σεβασμός που τρέφουν όλοι για τον Ζάχο και θα είναι όλοι παρόντες. Θα διαιτητεύσει ο άλλοτε κορυφαίος διαιτητής Αναστάσιος Κάκκος. 
Θα κληθούν όλα τα τμήματα τζούνιορ της Αθήνας.
Για τα παιδιά κάτω των 13 ετών που θα παραβρεθούν συλλογικά με 2 επικεφαλής η είσοδος θα είναι ελεύθερη για να δουν από κοντά όλα αυτά τα μεγάλα αστέρια που δόξασαν την Ελλάδα με τη συμμετοχή τους και το μεγαλείο της ψυχής τους. 

  • Επίσης θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος Νικόλαος Φλέγκας, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου των φίλων της Εθνικής ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ. 

Μετά το πέρας του αγώνα θα δοθεί γεύμα προς τιμήν των ομάδων σε γνωστό μαγαζί του Αιγάλεω. Τέλος, θα υπάρχει λαχνός εισόδου για το κοινό για δύο ταξίδια, το πρώτο για δύο άτομα στη Ρώμη και το δεύτερο για δύο άτομα στη Βιέννη.

  • Καλείται ο φίλαθλος κόσμος να παραστεί και να τιμήσει όλους αυτούς τους μεγάλους άσσους, που είναι μεγάλη τιμή για την πόλη και για τον Ζαχαρία Λυκουρίνο.