Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δείτε πως δολοφόνησαν την Ελλάδα…

Διαβάστε μια υπόθεση που...
όσο απίστευτη κι αν ακούγεται παρόλα αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινή…
Αφορά έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές μηχανών στην Ελλάδα τον Σωκράτη Μάλκοτση ο οποίος παρήγαγε βιομηχανικά μηχανήματα για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα από την δεκαετία του 1920!Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο παλιές εταιρείες στην Ελλάδα. Παρήγαγε ίσως τα καλύτερα τρακτέρ που σε συνεργασία με μια Βρετανική συμβουλευτική φρόντισε να γίνει σύντομα το No1 στο χώρο του.
Η εταιρεία όμως έκλεισε! Γιατί έκλεισε; Μα φυσικά επειδή έκανε το λάθος να αναλάβει κρατική εργολαβία. Πήρε παραγγελία 1000 μηχανών από την ΕΛΒΟ ώστε να παραχθούν στρατιωτικά οχήματα. Σε συνέχεια λόγω του μεγάλου κόστους της παραγγελίας ο Μάλκοτσης πήρε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ώστε να καταφέρει να τα κατασκευάσει ενώ η ΕΛΒΟ καθυστέρησε τόσο την πληρωμή του λογαριασμού που η τράπεζα του έκανε κατάσχεση, ο Μάλκοτσης πτώχευσε και οι 3000 υπάλληλοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά έτσι απλά…
Το χειρότερο της υπόθεσης ήταν πως πριν πτωχεύσει η εταιρεία ο Μάλκοτσης ζήτησε συμψηφισμό καθώς επρόκειτο για κρατικά οχήματα και το αίτημα απορρίφθηκε! Δηλαδή η τότε κρατική ΕΛΒΟ και η κρατική τότε Εθνική φρόντισαν να πτωχεύσουν με τον καλύτερο τρόπο!
Ελλάς το μεγαλείο σου…               ΠΗΓΗ: voicenews.gr             Δημοσιεύθηκε : 21 Μάρτιος 2016