Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών και των νέων επιστημόνων, εξήγγειλε ο Δήμαρχος Φυλής [BINTEO]

Σειρά μέτρων για τη στήριξη των φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, καθώς και

των νέων επιστημόνων εξήγγειλε κατά τη διάρκεια της βράβευσης των επιτυχόντων του ακαδημαϊκού έτους 2018-2018, το βράδυ της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

«Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Χατζητρακόσιας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο, θα στέλνουν κάθε μήνα στους φοιτητές ένα δέμα με τα είδη διαβίωσης» δήλωσε.

«Θα παρακαλέσω πολύ όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία, να δώσουν, άμεσα, τα δικαιολογητικά και τη διεύθυνσή τους, ώστε κάθε μήνα, με το νέο προϋπολογισμό, να βρίσκεται στην πόρτα τους ένα μεγάλο πακέτο με τα είδη διαβίωσης. Ο Δήμος Φυλής θα είναι κοντά σας και αυτό θα γίνει για όλους τους φοιτητές μας που σπουδάζουν εκτός Αθηνών» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη στήριξη των νέων επιστημόνων εξήγγειλε τις θερμοκοιτίδες των νέων επιστημόνων. «Ήδη έχουμε εντοπίσει τα κτίρια, ώστε οι νέοι επιστήμονες να έχουν το δικό τους χώρο, τη δική τους λογιστική υποστήριξη, τη δική τους νομική υποστήριξη», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος εξέφρασε συγχαρητήρια στους γονείς και στους καθηγητές και ευχές για πολλά πτυχία και μεταπτυχιακά, αλλά και για συναρπαστική φοιτητική ζωή στους νέους φοιτητές.
Ωστόσο δεν παρέλειψε να νουθετήσει τους νέους και τις νέες επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχάσουν το Δήμο τους.

«Οι σπουδές σας να είναι δύσκολες αλλά και ευχάριστες. Θέλω να σας παρακαλέσω, τελειώνοντας τις σπουδές σας, που πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να μην ξεχάσετε αυτή την πόλη. Αυτό το μέρος από το οποίο ξεκινήσατε και εσείς και εμείς. Και αυτή η πόλη σας περιμένει να προσφέρετε τις δικές σας επιστημονικές γνώσεις» κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.